Roy van Gompel: uw docent & gecertificeerd hogere veiligheidsdeskundige

Roy is gedreven wanneer het om veiligheid op de werkvloer gaat

Eigen Keurmeester is opgericht door Roy van Gompel. Sinds 2005 is Roy werkzaam in de asbest- en bodembranche waar hij als keurmeester en veiligheidsadviseur werkzaam was. Na enkele jaren geproefd te hebben van de keurmeesterwerkzaamheden heeft Roy de focus gelegd op het doceren en adviseren op het gebied van Arbo- en milieuwetgeving.

Roy is gedreven wanneer het om veiligheid op de werkvloer gaat. Zijn kennis brengt hij graag over op zijn cursisten in de praktijkruimte in Hapert. Roy staat voor persoonlijke aandacht. Door kleine cursusgroepen van maximaal tien deelnemers kan hij iedere cursist persoonlijk opleiden tot deskundige keurmeester.

“Bij elke cursus ga ik met toewijding aan de slag om mijn expertise te delen met de cursisten. Ik wil mezelf met Eigen Keurmeester keer op keer overtreffen en ben continue bezig om mijn lesprogramma’s verder te optimaliseren.” Aldus Roy.

Zo blijft Eigen Keurmeester de best mogelijke dienst bieden en kijken de cursisten aan het einde van de dag terug op een leerzame en leuke dag. Met als bijkomend voordeel een afgeronde training in bijvoorbeeld het keuren van elektrisch gereedschap, ladders en trappen, hijsmiddelen of het keuren van valbeveiliging.

Met Roy als opleider heeft u een kundige expert tot uw beschikking:

  • Hogere Veiligheidskundige (HVK)
  • Arbokerndeskundige
  • Veiligheidscoördinator op tijdelijke en mobiele bouwplaatsen
  • Keurmeester diverse arbeidsmiddelen

Wilt u kennismaken met Roy en meer te weten komen over Eigen Keurmeester?

meer info Bel roy
Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de actualiteiten en ons cursusaanbod?

Eigen Keurmeester