Zelf uw gereedschap en arbeidsmiddelen testen met een apparatentester
Kopen?

Bekijk het aanbod apparatentesters en accessoires.

Huren?

Beperkt aantal keuringen of tester voor kalibratie weg?

U zoekt een apparatentester voor uw bedrijf?

Door onze jarenlange ervaring in het werkveld hebben wij veel kennis opgedaan van de diverse testers die er op de markt beschikbaar zijn. Echter, welke apparatentester past bij de arbeidsmiddelen die gekeurd moeten worden? In onze cursussen wordt tijdens het praktijkgedeelte met diverse testers gewerkt. Zo kunt u tijdens de cursus kennismaken met diverse testers. Het is belangrijk dat wanneer u binnen uw organisatie arbeidsmiddelen gaat keuren, u gebruikmaakt van hoogwaardige en kwalitatieve apparatentesters. De belangrijkste vraag bij het aanschaffen van een apparatentesters is:

  1. Welke arbeidsmiddelen moeten gekeurd worden? Denk aan handgereedschap, krachtstroom apparatuur of aardlekschakelaars.
  2. Moeten de testresultaten en apparaatgegevens direct opgeslagen worden of handmatig ingevuld worden?

Eigen Keurmeester helpt u graag bij het adviseren over het aanschaffen van de juiste testapparatuur na het voltooien van één van onze trainingen. Indien u tot aanschaf over wil gaan, verwijzen wij u graag naar onze website Eigentester.nl. Eigen Tester biedt advies en apparatuur van hoogwaardige kwaliteit, ongeacht het model of type. De apparatentesters die worden aangeboden behoren tot de categorie professionele apparatuur. Eigen Tester geeft advies vóór en ná de aanschaf van elke apparatentester!

 Tip 
Bij aanschaf van een apparatentester in combinatie met deelname aan een van onze keurmeestertrainingen, kunnen wij u korting op het geheel bieden.

Advies nodig bij de aanschaf van een apparatentester?

advies aanvraagformulier contact opnemen
Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de actualiteiten en ons cursusaanbod?

Eigen Keurmeester