Hoe ziet een cursusdag er uit bij Eigen Keurmeester?

We merken dat deelnemers het prettig vinden om vooraf te weten wat een cursus bij Eigen Keurmeester inhoudt. Om inzichtelijk te maken hoe zo’n cursusdag er nu eigenlijk uit ziet, geven we jullie graag een omschrijving van de dag bij ons!

Ochtend
Onze cursussen gaan van start om 8.00 of 9.00 uur. We starten de dag natuurlijk met een lekkere kop koffie om even wakker te worden en nader kennis met elkaar te maken. Wakker worden kan uiteraard ook door middel van onze stroomgevende test-instrumenten, maar in het kader van de veiligheid hebben we toch gekozen voor de koffie;-).

Vervolgens gaan we aan de slag met wet- en regelgeving. Dit zodat we deze materie in de ochtend alvast achter de rug hebben. Ook hechten we bij Eigen Keurmeester veel waarde aan het delen van kennis en ervaringen. Onderzoek wijst namelijk uit dat leren voor 10% theoretisch gebeurd, 20% door overleg en 70% in de praktijk. Het is dan ook niet voor niets dat onze materie met veel beeldmateriaal en overleg wordt aangereikt!

Middag
Na de lunch vervolgen we de cursusdag met praktische vaardigheden. Hierbij kunt u denken aan visuele inspectie, metingen en beproevingen. Wanneer we merken dat deze vaardigheden bij iedereen voldoende onder knie zijn, gaan we over tot de afrondende fase. Een fase waarbij de opgedane kennis getoetst zal worden. Uit ervaring blijkt dat wanneer alle deelnemers actief mee hebben gedaan, de uitslag overwegend positief is. Zodra de uitslag bekend wordt gemaakt, zal deze tevens geëvalueerd worden.

Niet alleen de toets wordt geëvalueerd, maar ook of aan de wensen van de cursisten is voldaan. Dit omdat wij de deelnemers natuurlijk niet met vragen of fouten naar huis sturen! Daarnaast hebben we bij Eigen Keurmeester een systeem opgezet voor borging van de cursuskwaliteit én klanttevredenheid.

De cursusdag zal rond 16.00 á 17.00 uur worden afgerond. Afhankelijk van de cursus, ontvangen de geslaagden binnen enkele dagen een ondertekend certificaat per mail en indien gewenst per post.

Benieuwd welke cursussen er voor de komende tijd op de planning staan? Klik dan hier. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons.

terug naar overzicht

Even the all-powerful Pointing has no control about the blind

direct contact
direct inschrijven
Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de actualiteiten en ons cursusaanbod?

Eigen Keurmeester