Cursussen volgen in de Engelse taal

Heeft u medewerkers in dienst die er gebaad bij zijn om (één van) onze cursussen bij te wonen in de Engelse taal? Of zou het voor uzelf prettig zijn dat naslagwerk en cursusmateriaal indien gewenst in meerdere talen aangeboden kunnen worden?
Bij Eigen Keurmeester bieden wij de mogelijkheid om maatwerkcursussen in de Engelse taal te verzorgen. Wilt u meer informatie of gebruik maken van deze service?

Neem dan contact met ons op.

In de praktijk-/ oefenruimte in Hapert (Noord-Brabant), waar Eigen Keurmeester gevestigd is, staat de koffie voor u klaar. Bij onze professionele organisatie staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Wij werken met kleine groepen en intensieve begeleiding zodat elke cursist de aandacht krijgt die nodig is om de lesstof zo efficiënt mogelijk op te nemen. Kennis overdragen is een kunst. Onze lesmethode heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een kwalitatief zeer hoogwaardige trainingen. De groepen waarin de cursussen worden gegeven bestaan uit maximaal 8 personen. De vakkennis van de docent wordt snel en helder overdragen op de cursisten.

terug naar overzicht

Heeft u een vraag over een van onze cursussen of ons aanbod?

direct contact direct inschrijven
Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de actualiteiten en ons cursusaanbod?

Eigen Keurmeester