Vanaf nu kunnen alle deuren bij Eigen Keurmeester worden geopend en gesloten door middel van de onderarm achter het verlengstuk van de deurknop te plaatsen. Zo worden contactoppervlakken beperkt. 

Corona

Update 26 februari 2021
Rijksoverheid heeft de noodzaak ingezien van veiligheidsopleidingen en heeft daarom bepaald dat dergelijke trainingen door mogen gaan in "Wijzigingsregeling maatregelen COVID-19 (contactberoepen, buitensporten, winkelen op afspraak, avondklok)". Eigen Keurmeester heeft inmiddels haar cursussen weer hervat en doet er alles aan om de cursisten veilig deel te laten nemen volgens protocollen. Wilt u meer weten over onze maatregelen tegen Corona? Neem gerust contact op!

Update 16 december 2020
De Rijksoverheid heeft ingrijpende maatregelen genomen om de verspreiding van het COVID virus te beperken. In verband met de lockdown zijn alle keurmeestercursussen bij Eigen Keurmeester tot en met 18 januari geannuleerd.  

Update 20 oktober 2020
Op dit moment rukt het COVID virus weer op. Tot nu toe blijft het rustig bij Eigen Keurmeester. Alle cursussen gaan (gelukkig!) gewoon door. Er wordt rekening gehouden met alle richtlijnen van het RIVM.  De cursussen gaan door in kleinere groepen om de 1.5 meter afstand te kunnen respecteren. Er zijn ook diverse andere maatregelen genomen zoals bijvoorbeeld een continue luchtverversingssysteem en deuren met contactloze handgrepen (zie foto hierboven). Wanneer u vragen heeft over de COVID-maatregelen neem dan gerust contact met ons op. 

Update 24 juni 2020
Bekijk hier het Corona protocol van Eigen Keurmeester.

Update 29 april 2020
Vanaf eind mei starten de Eigen Keurmeester cursussen terug op de manier zoals u van ons gewend bent. De cursussen worden gegeven in kleinere groepen om de 1.5 meter afstand tot elkaar te kunnen garanderen.  

Voor alle cursisten worden er de volgende extra maatregelen getroffen: 

  • Voor elke cursist een set nieuwe werkhandschoenen
  • Desinfectiemateriaal is er voldoende beschikbaar
  • Voldoende afstand tot andere cursisten 

Bericht 1 april 2020

Trainingen
Tot juni 2020 heeft Eigen Keurmeester alle deelnemers verzocht deel te nemen aan een blended learning of de training uit te stellen. Indien gewenst kan men middels de blended learning het theoriedeel via e-learning volgen, in combinatie met een praktijkoefeningen in ons praktijkcentrum te Hapert. 

Maatregelen
Door het treffen van de juiste maatregelen zijn wij van mening om voor diegene die willen, zo veilig mogelijk een training te geven volgens de adviesen van het RIVM.
 
Bijvoorbeeld:

  • Maximaal 2 cursisten per training aanwezig; 
  • Ieder een eigen werktafel met ruim voldoende onderlinge afstand; 
  • Eigen nieuwe werkhandschoenen; 
  • Voldoende onderlinge afstand in het gehele pand; 
  • Voldoende hygiënische voorzieningen (handgel, handdroger). 
terug naar overzicht

Schrijf u direct in voor een van onze trainingen!

direct contact direct inschrijven
Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de actualiteiten en ons cursusaanbod?

Eigen Keurmeester